Skip navigation
logo sbtu repo
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
русский
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2014
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
запит
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 344.
назад
1
2
3
4
...
35
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2014-05-22
Дослідження впливу технологічних чинників на властивості розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи
Гринченко, О. О.
;
Карпов, Р. В.
;
Рябець, О. Ю.
2014-05-22
Дослідження впливу протеолізу на мікробіологічні показники білкової добавки на основі рибної колагеновмісної сировини
Дуденко, Н. В.
;
Панікарова, Б. О.
2014-05-22
До питання нормативного забезпечення змісту технологічних карт на кулінарну продукцію
Журавльов, С. В.
;
Касілова, Л. О.
;
Шумейко, А. А.
2014-05-22
Удосконалення підходів до розробки технологічних карт (ТК) на кулінарну продукцію
Журавльов, С. В.
;
Касілова, Л. О.
;
Шумейко, А. А.
2014-05-22
Інноваційні технології кондитерських виробів для закладів ресторанного господарства
Калакура, М. М.
;
Мирська, О. В.
2014-05-22
The way of obtaining of carotenecontaining dietary additive from microalgae Dunaliella salina
Антоненко, С. П.
;
Серік, М. Л.
;
Буряк, І. А.
2014-05-22
Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків
Камсуліна, Н. В.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Дроменко, О. Б.
2014-05-22
Розширення класифікації біологічно активних добавок, які використовуються в оздоровчих та лікувальних продуктах харчування
Загоруйко, Г. Є.
;
Загоруйко, Ю. В.
2014-05-22
Удосконалення технології желейних кондитерських виробів із використанням рослинних добавок
Артамонова, М. В.
;
Шматченко, Н. В.
2014-05-22
Розробка проекту технології виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів
Янчева, М. О.
;
Желєва, Т. С.
Перегляд
Автор
17
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
7
Муравйова, О. М.
6
Дейниченко, Г. В.
5
Погожих, М. І.
5
Чаговець, В. В.
4
Головко, М. П.
4
Гірінова, Л. В.
4
Землянко, Ю. В.
4
Кравцова, Т. А.
.
далі >
за датою випуску
341
2014
1
2011
Has File(s)
342
true