Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21253
Title: . Особливості хімічного складу м’ясних посічених виробів, виготовлених із використанням добавки білково-мінеральної
Authors: Головко, М. П.
Серік, М. Л.
Полупан, В. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. Особливості хімічного складу м’ясних посічених виробів, виготовлених із використанням добавки білково-мінеральної. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 143-144.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21253
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_143-144.pdf918.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.