Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21870
Title: Оцінка і контроль потенційно небезпечних чинників, що виникають під час виробництва сиркових виробів
Authors: Щербакова, Т. В.
Бєляєва, І. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Щербакова Т. В., Бєляєва І. М. Оцінка і контроль потенційно небезпечних чинників, що виникають під час виробництва сиркових виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 181-182.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21870
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_181-182.pdf946.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.