Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21254
Title: Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберігання
Authors: Головко, Т. М.
Геліх, А. О.
Головко, М. П.
Применко, В. Г.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Головко Т. М., Геліх А. О., Головко М. П., Применко В. Г. Дослідження мікробіологічних показників фаршів із прісноводних гідробіонтів із рослинними компонентами під час зберігання. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 145-146.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21254
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_145-146.pdf1.06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.