Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21360
Title: Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих
Authors: Хацкевич, Ю. М.
Щербакова, Т. В.
Селютіна, Г. А.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Хацкевич Ю. М., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А. Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 177-178.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21360
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_177-178.pdf950.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.