Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21360
Title: | Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих |
Authors: | Хацкевич, Ю. М. Щербакова, Т. В. Селютіна, Г. А. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Хацкевич Ю. М., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А. Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 177-178. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21360 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_177-178.pdf | 950.59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.