Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
06. Матеріали наукових конференцій
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
2020
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 247 (Search time: 0.001 seconds).
previous
1
2
3
4
...
25
next
Collection hits:
Collection Name
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Розробка технології сухих швидкорозчинних нанонапоїв для оздоровчого харчування з використанням плодоовочевих дрібнодисперсних кріодобавок
Балабай, К. С.
;
Погарська, В. В.
;
Кумонок, І. С.
2020
Перспективи використання маринадів у технології напівфабрикатів із м’яса птиці
Бєляєв, В. О.
;
Гринченко, Н. Г.
;
Никифоров, Р. П.
2020
Клінічні дослідження впливу низьколактозної емульсійної продукції на стан хворих на мальабсорбцію лактози
Гніцевич, В. А.
;
Гончар, Ю. М.
2020
Обґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсів
Большакова, В. А.
;
Дроменко, В. М.
;
Онищенко, О. Б.
2020
Технологія солодких топінгів із плодово-ягідної сировини
Васильєва, О. О.
2020
Використання порошку з виноградних кісточок як замінника какао-порошку в технології виробництва здобного печива
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
2020
Розробка технологій оздоровчих кріодобавок із пряних овочів та соусів-дресингів із їх використанням.
Дудник, К. В.
;
Макар, Л. О.
2020
Перспективи використання порошків рослинного походження в технологіях пастильних кондитерських виробів
Камсуліна, Н. В.
;
Набіх, Д. А.
Discover
Author
14
Павлюк, Р. Ю.
12
Погарська, В. В.
7
Погарський, О. С.
6
Дейниченко, Г. В.
5
Загорулько, А. М.
4
Балабай, К. С.
4
Загорулько, О. Є.
4
Михайлов, В. М.
4
Топоркова, О. В.
4
Щербакова, Т. В.
.
next >
Date issued
245
2020
Has File(s)
245
true