Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [119] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 119
Issue DateTitleAuthor(s)
2020Упровадження дуальної системи навчання в закладах професійно-технічної освіти як чинник забезпечення сучасних потреб підприємств малого та середнього бізнесу в конкурентоспроможних кваліфікованих робітникахПаук, В. В.
2020Платформи фриланс-бізнесуЧаговець, В. В.
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств торгівліФилипенко, О. М.; Смокова, Л. М.
2020Тенденції розвитку e-commerce в УкраїніТімченко, О. Д.
2020Функціонування підприємств сфери харчування в стратегіях сталого розвиткуСиницина, Г. А.
2020Освіта й економічний розвиток країниСибірякова, І. Г.
2020Інформаційно-комунікаційні технології й управління бізнес-процесамиСибірякова, І. Г.
2020Оцінка ефективності заходів з удосконалення системи планування торговельного підприємстваКруглова, О. А.; Козуб, С. О.
2020Сучасний стан харчування населення в УкраїніГросул, В. А.; Зубков, С. О.
2020Біоетика в контексті соціальної відповідальностіЮрченко, Л. І.; Міносян, А. С.; Варипаєв, О. М.
2020Застосування моделі blended learning під час викладання курсу «Іноземна мова за професійним спрямуванням»Удовенко, І. В.; Подворна, Л. А.
2020Спортивно-орієнтовані педагогічні технології фізичного виховання: пошуки й перспективиСпіцин, В. В.; Кудряшов, І. О.
2020Сутність іншомовної професійної компетентності майбутніх фахівців харчової галузі в контексті професійної підготовкиСкриннік, Н. А.
2020Етнолінгвістичний компонент семантики інструментативів у глютонічному фреймі.Руденко, С. М.
2020Transversal competences in higher education (Трансверсальні компетенції у вищій освіті).Раскосова, Г. Б.; Крупей, М. І.
2020Міжкультурна трансформація мовної особистостіПузанова-Красікова, І. О.
2020Developing professional competence using the tandem language learning (Розвиток професійної компетентності з використанням мовного навчання в тандемах) .Муравйова, О. М.; Архипова, В. О.
2020Типи організаційної культуриЛисак, Н. О.
2020Млини Харківської губернії ХІХ ст.Лемешева, Н. А.; Коршунова, І. П.
2020Сучасні методи та засоби викладання фізичної культури та спорту для підтримки імунної системи людиниКудряшов, І. О.; Артюгін, А. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 119