Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25692
Title: Дослідження мікробіологічних показників плодів солодкого перцю та баклажанів
Authors: Дубініна, А. А.
Летута, Т. М.
Фролова, Т. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дубініна А. А., Летута Т. М., Фролова Т. В. Дослідження мікробіологічних показників плодів солодкого перцю та баклажанів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 179-180
Series/Report no.: Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25692
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-179-180.pdf149.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.