Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25679
Title: Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоїв
Authors: Пенкіна, Н. М.
Колесник, В. В.
Полупан, В. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Пенкіна Н. М., Колесник В. В., Полупан В. В. Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоїв. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 153-154
Series/Report no.: Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25679
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-153-154.pdf145 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.