Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25689
Title: | Формування якості квашеної редьки |
Authors: | Гапонцева, О. В. Рачкован, О. Д. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Гапонцева О. В., Рачкован О. Д. Формування якості квашеної редьки. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 173-174 |
Series/Report no.: | Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25689 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-173-174.pdf | 144.81 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.