Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25689
Title: Формування якості квашеної редьки
Authors: Гапонцева, О. В.
Рачкован, О. Д.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Гапонцева О. В., Рачкован О. Д. Формування якості квашеної редьки. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 173-174
Series/Report no.: Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25689
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-173-174.pdf144.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.