Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25678
Title: Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменю
Authors: Любич, В. В.
Новіков, В. В.
Лещенко, І. А.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Любич В. В., Новіков В. В., Лещенко І. А. Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 151-152
Series/Report no.: Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25678
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-151-152.pdf147.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.