Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25678
Title: | Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменю |
Authors: | Любич, В. В. Новіков, В. В. Лещенко, І. А. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Любич В. В., Новіков В. В., Лещенко І. А. Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменю. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 151-152 |
Series/Report no.: | Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25678 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-151-152.pdf | 147.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.