Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25691
Title: Аналіз фунгіцидних властивостей композицій для зберігання кісточкових плодів
Authors: Дубініна, А. А.
Летута, Т. М.
Новікова, В. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дубініна А .А., Летута Т. М., Новікова В. В. Аналіз фунгіцидних властивостей композицій для зберігання кісточкових плодів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 177-178
Series/Report no.: Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25691
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-177-178.pdf143.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.