Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 1563 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2014-05-22Обґрунтування рецептурного складу соусів солодких на основі крохмалів фізичної модифікаціїКолесникова, М. Б.; Андрєєва, С. С.
2014-05-22Науково-практичні основи концепції харчування студентівКрайнюк, Л. М.; Федак, Н. В.; Сергєєва, О. В.
2014-05-22Щодо використання мікробних полісахаридів ксампану та енпосану в технології бісквітного напівфабрикату «Буше»Чернікова, Ю. А.; Самохвалова, О. В.
2014-05-22Порівняльна характеристика жирнокислотного складу олії оливкової та високоолеїнової соняшниковоїФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.
2014-05-22Оцінка властивостей шроту з плодів розторопшіШидакова-Каменюка, О. Г.; Рогова, А. Л.; Аліфов, Шаміль Алмамед огли
2014-05-22Перспективи розробки технології молочних соусів-топінгівТрощий, Т. В.; Рябець, О. Ю.; Кобилинська, Н. В.
2014-05-22Дослідження впливу ПАР на в’язкість крохмальних клейстерівСороколат, Н. В.; Юрченко, С. Л.
2014-05-22Количественные показатели сбалансированности нутриентов в мучных изделияхКрутовой, Ж. А.; Запаренко, А. В.; Касилова, Л. А.; Зуева, А. В.
2014-05-22Технологія бісквітного напівфабрикату з використанням порошку з виноградних кісточокЛисюк, Г. М.; Гревцева, Н. В.; Букреєва, Ю. В.
2014-05-22Наукові підходи до створення спеціальних безбілкових хлібобулочних виробівКучерук, З. І.; Цуканова, О. С.