Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 41 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Збагачення соусів біологічно активними речовинами – запорука високої харчової цінності основної стравиСилка, І. М.; Коваль, О. В.; Козуб, М. М.
2016Обробка промислових стоків молокопереробних підприємств озоном. Попередні результатиЗахаров, В. В.; Змієвський, Ю. Г.; Мирончук, В. Г.
2016Аналітичне визначення дисперсності при обробці молока в пульсаційному гомогенізаторіДейниченко, Г. В.; Самойчук, К. О.; Левченко, Л. В.
2016Про динаміку зернової суміші змінної пористості на плоскому віброрешетiОльшанський, В. П.
2016Дозатор-розподільникМельник, В. І.; Шерстюк, В. С.; Рідний, Р. В.
2016Дослідження впливу коефіцієнта теплопровідності на вологість зернового матеріалуЯлпачик, В.Ф.; Кюрчев, С.В.; Верхоланцева, В.О.
2016К разработке средств сепарации с профилями наименьшего сопротивленияБогомолов, А. В.; Сергиенко, М. В.; Бабаев, И. О.; Брагинец, Н. В.; Богомолов, А. А.
2016Експериментальне визначення якості гомогенізації молока в імпульсному гомогенізаторіПаляничка, Н. О.
2016Про взаємодію затискного транспортера коноплежатки зі стебломГридякін, В. О.; Маринченко, Є. О.; Богомолова, В. П.; Бабаєв, І. О.
2016Дослідження показників якості пектину, як основної складової термостабільної начинкиБондаренко, Д. О.; Люлька, О. М.; Корецька, І. Л.