Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15742
Title: Аналітичне визначення дисперсності при обробці молока в пульсаційному гомогенізаторі
Other Titles: Аналитическое определение дисперсности при обработке молока в пульсационном гомогенизаторе
Analytical determination of dispersion at processing of milk in pulsation homogenizer
Authors: Дейниченко, Г. В.
Самойчук, К. О.
Левченко, Л. В.
Keywords: гомогенізація;пульсаційний гомогенізатор;молоко;дисперсність;теорія;гомогенизация;пульсационный гомогенизатор;дисперсность;теория;homogenization;pulsation homogenizer;milk;dispersion;theory
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Дейниченко Г. В., Самойчук К. О., Левченко Л. В. Аналітичне визначення дисперсності при обробці молока в пульсаційному гомогенізаторі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 32-39.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 176;
Abstract: У статті в результаті аналітичних досліджень визначена залежність між середнім діаметром жирових кульок після гомогенізації молока та конструктивно-кінематичними параметрами пульсаційного гомогенізатора. Отримані результати необхідні для проектування високоефективних енергозберігаючих типів пульсаційних гомогенізаторів дрібнодисперсних емульсій.
В статье в результате аналитических исследований определенная зависимость между средним диаметром жировых шариков после гомогенизации молока и конструктивнокинематическими параметрами пульсационного гомогенизатора. Полученные результаты необходимы для проектирования высокоэффективных энергозберегающих типов пульсационных гомогенизаторов мелкодисперсных эмульсий.
In the article the analytical researches resulted in defining certain dependence between the average diameter of fat globules after homogenization of milk and design and kinematic parameters of the pulsation homogenizer. The received results are necessary for designing high-efficiency energy saving types of pulsation homogenizers of the fine dispersed emulsions.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15742
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7_179_2016.pdf621.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.