Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15796
Title: Експериментальне визначення якості гомогенізації молока в імпульсному гомогенізаторі
Other Titles: Экспериментальное определение качества гомогенизации молока в импульсном гомогенизаторе
Experimental determination quality homogenization of milk in pulse homogenizer
Authors: Паляничка, Н. О.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Паляничка Н. О. Експериментальне визначення якості гомогенізації молока в імпульсному гомогенізаторі. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 39-45.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: Робота присвячена пошуку найбільш достовірного методу оцінки якості гомогенізації та експериментальному визначенню середнього діаметру жирових кульок молока після гомогенізації в імпульсному гомогенізаторі. Приведено методику проведення експерименту та мікрофотографії проб молока до та після гомогенізації.
Работа посвящена поиску наиболее достоверного метода оценки качества гомогенизации и экспериментальному определению среднего диаметра жировых шариков молока после гомогенизации в импульсном гомогенизаторе. Приведена методика проведения эксперимента и микрофотографии проб молока до и после гомогенизации.
The work is dedicated to finding the most reliable method of assessing the quality and homogenization of the experimental determination of the average diameter of the fat globules of milk after homogenization in momentum homogenizer Methodology over of realization of experiment and photomicrograph of tests of milk is brought to and after homogenization.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15796
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8_179_2016.pdf472.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.