Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15733
Title: К разработке средств сепарации с профилями наименьшего сопротивления
Other Titles: До розробки сепаратора сипких сумішей з профілю найменшого опору
Developing separator granular mixtures with profiles of least resistance
Authors: Богомолов, А. В.
Сергиенко, М. В.
Бабаев, И. О.
Брагинец, Н. В.
Богомолов, А. А.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Богомолов А. В., Сергиенко М. В., Бабаев И. О., Брагинец Н. В., Богомолов А. А. К разработке средств сепарации с профилями наименьшего сопротивления. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 5-10.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: В статье рассмотрены вопросы сепарации частиц детермированной формы и размеров от частиц, форма и размеры которых отличаются от частиц основной формы. Определены параметры перехода движущихся частиц с неподвижной на подвижную плоскость гибкой эластичной бесконечной ленты.
У статті розглянуті питання сепарації частинок детермірованной форми і розмірів від часток, форма і розміри яких відрізняються від частинок основної форми. Визначено параметри переходу рухомих частинок з нерухомою на рухому площину гнучкою еластичною нескінченної стрічки.
The paper deals with the separation of the particles determirovannoy shape and size of the particles, the shape and dimensions are different from the particles of the base form. The parameters of the transition of moving particles with the fixed to the mobile plane flexible elastic endless belt.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15733
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3_179_2016.pdf521.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.