Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі
Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді
Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді
Захист рослин у XXI столітті: проблеми та перспективи розвитку
Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти "Дні студентської науки у ветеринарній медицині"
Збірник студентських наукових праць кафедри ЮНЕСКО "Філософія людського спілкування" та соціально-гуманітарних дисциплін
Матеріали внутрівузівської науково-практичної конференції за підсумками виробничої практики студентів спеціальностей "Облік і оподаткування" та "Фінанси банківська справа та страхування"
Матеріали міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"
Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія"
Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі
Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ
Нові горизонти розвитку бізнесу в умовах сучасних викликів. Можливості та механізми підтримки бізнесу в умовах європейської інтеграції
Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України
Рыночная экономика: сегодня и завтра
Сервісна інженерія та нові матеріали в машинобудуванні
Стан і майбутнє лісового господарства, деревообробки та землевпорядкування
Стан і майбутнє лісового господарства, переробляння деревини та землевпорядкування
Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв
Теорія і практика сучасної науки очима молоді
Технічний прогрес в АПВ
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Біологічне різноманіття екосистем і сучасна стратегія захисту рослин
Збалансоване використання та відтворення родючості ґрунтів в умовах глобальних змін клімату
Проблеми надійності та міцності машин і споруд
Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи
Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація
Сучасна кінологія: стан, проблеми, перспективи
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв
Товарознавча наука–традиції та сучасність
Традиції та інновації харчування туристів
Україна на шляху державотворення: історія та сучасність
Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді
Інформаційні технології у сучасному світі
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 351-360 of 13379 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
...
33
34
35
36
37
38
39
...
1338
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока
Дейниченко, Г.В.
;
Золотухіна, І.В.
;
Скриннік, В.І.
2022
Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю
Діхтярь, А.М.
;
Адрєєва, С.С.
;
Ходаєв, Д.Є.
2022
Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинних олій
Котляр, О.В.
;
Ткаченко, У.О.
2022
Використання капсульованої продукції з функціональними властивостями
Нагорний, О.Ю.
;
Бражнік, А.Г.
2022
Розроблення технології смузі з використанням пектинових речовин
Задоя, О.В.
;
Омельченко, С.Б.
2022
Розроблення рецептурного складу апетайзерів
Колеснікова, М.Б.
;
Єсіна, М.Є.
2022
Розроблення технології гірких настоянок на основі горілки
Перцевой, Ф.В.
;
Боковець, С.П.
2022
Удосконалення рецептурного складу парфе
Юрченко, С.Л.
;
Хорошилов, В.Р.
2022
Удосконалення технології м’ясних січених виробів з використанням компонентів функціонального призначення
Федак, Н.В.
;
Кречетніков, П.Р.
2022
Розроблення технології гелів для оздоблення борошняних кондитерських виробів
Пивоваров, П.П.
;
Гунченко, Б.І.
Discover
Author
27
Панов, А. О.
24
Нечитайло, Ю. А.
21
Рибалко, І. М.
21
Іващенко, С. Г.
20
Бережна, Н. Г.
20
Богомолов, О. В.
20
Макаренко, М. Г.
18
Антощенкова, В. В.
18
Богомолов, О. О.
18
Крекот, М. М.
.
next >
Subject
9
автоматизація
9
інформаційні технології
8
система автоматизації
8
цифрові технології
6
enterprise
6
ефективність
6
предприятие
6
підприємство
6
регулювання
6
управління
.
next >
Date issued
6890
2020 - 2024
6408
2011 - 2019
Has File(s)
13299
true