Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13806
Title: | Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках |
Authors: | Музика, В.Г. Альошичев, І.В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Онищенко, В.М. |
Keywords: | смаження;способи та режими смаження;напівфабрикати ковбас;кишкові оболонки;склеєних кишкових оболонках |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Музика В. Г., Альошичев І. В. Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках / наук. керівник В. М. Онищенко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 48. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13806 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_muzika_aloshichev_stor48_2022.pdf | 154.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.