Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13806
Title: Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках
Authors: Музика, В.Г.
Альошичев, І.В.
metadata.dc.contributor.advisor: Онищенко, В.М.
Keywords: смаження;способи та режими смаження;напівфабрикати ковбас;кишкові оболонки;склеєних кишкових оболонках
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Музика В. Г., Альошичев І. В. Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках / наук. керівник В. М. Онищенко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 48.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13806
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.