Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13834
Title: | Обґрунтування системного підходу для розробки збагачених м’ясопродуктів |
Authors: | Ключка, Д.І. Головнін, О.В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Большакова, В.А. |
Keywords: | системний підхід;м’ясопродукти;збагачені м’ясопродукти |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Ключка Д. І., Головнін О. В. Обґрунтування системного підходу для розробки збагачених м’ясопродуктів / наук. керівник В. А. Большакова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 53. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13834 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_klyuchka_golovnin_stor53_2022.pdf | 154.58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.