Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13834
Title: Обґрунтування системного підходу для розробки збагачених м’ясопродуктів
Authors: Ключка, Д.І.
Головнін, О.В.
metadata.dc.contributor.advisor: Большакова, В.А.
Keywords: системний підхід;м’ясопродукти;збагачені м’ясопродукти
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Ключка Д. І., Головнін О. В. Обґрунтування системного підходу для розробки збагачених м’ясопродуктів / наук. керівник В. А. Большакова. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 53.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13834
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.