Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13814
Title: Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції
Authors: Гулага, Д.В.
metadata.dc.contributor.advisor: Головко, Т.М.
Keywords: рослинні компоненти;паштетна продукція;виробництво паштетної продукції
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Гулага Д. В. Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції / наук. керівник Т. М. Головко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 50.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13814
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_gulaga_stor50_2022.pdf188.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.