Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13814
Title: | Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції |
Authors: | Гулага, Д.В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Головко, Т.М. |
Keywords: | рослинні компоненти;паштетна продукція;виробництво паштетної продукції |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Гулага Д. В. Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції / наук. керівник Т. М. Головко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 50. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13814 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_gulaga_stor50_2022.pdf | 188.83 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.