Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13869
Title: Сучасні шляхи підвищення ресурсного потенціалу м'ясопереробної галузі
Authors: Криштопа, І.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, Н.Г.
Keywords: м'ясопереробна галузь;ресурсний потенціал
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Криштопа І. О. Сучасні шляхи підвищення ресурсного потенціалу м'ясопереробної галузі / наук. керівник Н. Г. Гринченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 56.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13869
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_krishtopa_stor56_2022.pdf154.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.