Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13844
Title: Розробка технології м’ясних рестуктурованих напівфабрикатів
Authors: Катриченко, Р.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, Н.Г.
Keywords: напівфабрикати;м’ясні рестуктуровані напівфабрикати;технологія м’ясних рестуктурованих напівфабрикатів
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Катриченко Р. О. Розробка технології м’ясних рестуктурованих напівфабрикатів / наук. керрівник Н. Г. Гринченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 55.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13844
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_katrichenko_stor55_2022.pdf154.47 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.