Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 31-40 of 102 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Управління інноваційною послугою харчування для організованих іноземних туристичних групСвідло, К.В.; Попович, Т.А.
2022Характеристика та використання у хлібопеченні борошна круп’яних культурКоваль, О.А.; Щербацька, І.С.; Березова, Г.О.
2022Перспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейківГалясний, І.В.; Запаренко, Г.В.; Завезиступ, Т.Ю.; Рогачова, Д.Д.
2022Технологія інноваційного шведського столу перуанської кухні у ресторанах готелівСвідло, К.В.; Загоруйко, Д.В
2022Використання інформаційних технологій у ресторанному господарствіВласенко, Л.Л.; Хатнянська, К.Є.
2022Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молокомКузьмін, О.В.; Дударєв, І.М.
2022Шляхи забезпечення безпечності харчової продукціїЧуйко, М.М.; Лаптєва, П.І.
2022Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молокаДейниченко, Г.В.; Золотухіна, І.В.; Скриннік, В.І.
2022Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелюДіхтярь, А.М.; Адрєєва, С.С.; Ходаєв, Д.Є.
2022Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинних олійКотляр, О.В.; Ткаченко, У.О.