Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 31-40 of 102 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
6
7
...
11
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Управління інноваційною послугою харчування для організованих іноземних туристичних груп
Свідло, К.В.
;
Попович, Т.А.
2022
Характеристика та використання у хлібопеченні борошна круп’яних культур
Коваль, О.А.
;
Щербацька, І.С.
;
Березова, Г.О.
2022
Перспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейків
Галясний, І.В.
;
Запаренко, Г.В.
;
Завезиступ, Т.Ю.
;
Рогачова, Д.Д.
2022
Технологія інноваційного шведського столу перуанської кухні у ресторанах готелів
Свідло, К.В.
;
Загоруйко, Д.В
2022
Використання інформаційних технологій у ресторанному господарстві
Власенко, Л.Л.
;
Хатнянська, К.Є.
2022
Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком
Кузьмін, О.В.
;
Дударєв, І.М.
2022
Шляхи забезпечення безпечності харчової продукції
Чуйко, М.М.
;
Лаптєва, П.І.
2022
Дослідження піноутворюючої здатності та стійкості піни ретентатів знежиреного молока
Дейниченко, Г.В.
;
Золотухіна, І.В.
;
Скриннік, В.І.
2022
Розробка технології крафтового виробництва паштету на основі м'яса з використанням олеогелю
Діхтярь, А.М.
;
Адрєєва, С.С.
;
Ходаєв, Д.Є.
2022
Обґрунтування технології напівфабриката з пінною структурою на основі рослинних олій
Котляр, О.В.
;
Ткаченко, У.О.
Discover
Author
2
Дзюба, О.С.
2
Мороз, В.О.
1
Kondratiuk, N.V.
1
Prykrodko, D.Y.
1
Sachko, А.
1
Sema, O.
1
Альошичев, І.В.
1
Алєксєєнко, Б.О.
1
Анпілогова, Л.П.
1
Ахмєдова, А.К.
.
next >
Subject
4
оздоровче харчування
4
харчування
3
безпечність
3
борошно
3
десерти
3
заморожені напівфабрикати
3
сировина
2
борошняні кондитерські вироби
2
виробництво морозива
2
дослідження
.
next >
Date issued
102
2022
Has File(s)
102
true