Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 102 (Search time: 0.003 seconds).
previous
1
2
3
4
...
11
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Сучасні шляхи підвищення ресурсного потенціалу м'ясопереробної галузі
Гринченко, Н.Г.
;
Криштопа, І.О.
2022
Забезпечення якості та безпечності м’ясної продукції як основний фактор підвищення її конкурентоспроможності на європейських ринках
Большакова, В.А.
;
Гончаренко, В.М.
;
Іванісенко, І.О.
2022
Розробка технології м’ясних рестуктурованих напівфабрикатів
Гринченко, Н.Г.
;
Катриченко, Р.О.
2022
Обґрунтування системного підходу для розробки збагачених м’ясопродуктів
Большакова, В.А.
;
Ключка, Д.І.
;
Головнін, О.В.
2022
Застосування принципів НАССР під час розробки технології м’ясних виробів
Гринченко, Н.Г.
;
Воробйов, Д.Г.
2022
Обґрунтування способів та режимів смаження напівфабрикатів ковбас у склеєних кишкових оболонках
Онищенко, В.М.
;
Музика, В.Г.
;
Альошичев, І.В.
2022
Реологічні характеристики м'ясних посічених напівфабрикатів, збагачених на біоорганічні сполуки йоду
Головко, Т.М.
;
Хабенко, У.В.
2022
Перспективи використання насіння олійних культур у технології грильяжних цукерок
Сова, Н.А.
;
Коваленко, Н.В.
2022
Дослідження міцності армуючих швів склеєних кишкових оболонок
Онищенко, В.М.
;
Старченко, А.С.
;
Фесунов, Д.С.
2022
Перспективи використання рослинних компонентів при виробництві паштетної продукції
Головко, Т.М.
;
Гулага, Д.В.
Discover
Author
2
Дзюба, О.С.
2
Мороз, В.О.
1
Kondratiuk, N.V.
1
Prykrodko, D.Y.
1
Sachko, А.
1
Sema, O.
1
Альошичев, І.В.
1
Алєксєєнко, Б.О.
1
Анпілогова, Л.П.
1
Ахмєдова, А.К.
.
next >
Subject
4
оздоровче харчування
4
харчування
3
безпечність
3
борошно
3
десерти
3
заморожені напівфабрикати
3
сировина
2
борошняні кондитерські вироби
2
виробництво морозива
2
дослідження
.
next >
Date issued
102
2022
Has File(s)
102
true