Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
04. Кваліфікаційні роботи
Бакалаври
Магістри
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 21-30 of 48 (Search time: 0.005 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походження
Прудніков, В. Г.
;
Дугін, Анатолій Вікторович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022
Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбас
Лисенко, Г. Л.
;
Скляренко, Станіслав Сергійович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022
Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонів
Чалий, О. І.
;
Зосенко, Максим Володимирович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2023
Технологічне забезпечення якості м’ясних виробів. Проект технологічної лінії з виробництва ковбаси вареної потужністю 5 т за зміну
Головко, Т. М.
;
Воробйов, Д. Г.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Структура і функціональні властивості високопористого політетрафторетілена для фільтрування молока
Калюжний, О. Б.
;
Гвоздік, Ростислав Григорович
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра сервісної інженерії та технології матеріалів в машинобудуванні імені О. І. Сідашенка
2023
Вивчення споживчих властивостей та оцінка якості паштетної продукції. Проект технологічної лінії з виробництва паштетів потужністю 8 т за зміну
Головко, Т. М.
;
Хабенко, У. В.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Економічна діагностика діяльності підприємства
Смірнова, Поліна Василівна
;
Радіонова, Анастасія Семенівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра економіки та бізнесу
2023
Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатів
Большакова, В. А.
;
Івасенко, Інна Олександрівна
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Удосконалення технології м'ясорослинних паштетів підвищеної біологічної цінності
Головко, Т. М.
;
Радванський, В. С.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023
Розробка технології дієтичних добавок та м'ясних виробів з їх використанням
Головко, Т. М.
;
Кулик, А. В.
;
Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
Discover
Author
1
Борисенко, Оксана Сергіївна
1
Воробйов, Д. Г.
1
Гвоздік, Ростислав Григорович
1
Головко, Олександр Віталійович
1
Дегтярьов, Ігорь Миколайович
1
Дугін, Анатолій Вікторович
1
Дульська, Вероніка Сергіївна
1
Дяченко, Олена Володимирівна
1
Дєрябін, С. О.
1
Задорожний, Владислав Олексійович
.
next >
Subject
32
technology
10
рецептура
9
ефективність
9
управління
8
efficiency
8
recipe
7
management
6
economic efficiency
6
економічна ефективність
5
safety
.
next >
Date issued
26
2023
19
2022
2
2021
1
2020
Has File(s)
48
true