Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 21-30 of 48 (Search time: 0.005 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походженняПрудніков, В. Г.; Дугін, Анатолій Вікторович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Дослідження впливу рослинної сировини на якісні показники напівкопчених ковбасЛисенко, Г. Л.; Скляренко, Станіслав Сергійович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
2022Особливості відгодівлі свиней різних порід при використанні різноструктурних раціонівЧалий, О. І.; Зосенко, Максим Володимирович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технологій тваринництва і птахівництва
2023Технологічне забезпечення якості м’ясних виробів. Проект технологічної лінії з виробництва ковбаси вареної потужністю 5 т за змінуГоловко, Т. М.; Воробйов, Д. Г.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Структура і функціональні властивості високопористого політетрафторетілена для фільтрування молокаКалюжний, О. Б.; Гвоздік, Ростислав Григорович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра сервісної інженерії та технології матеріалів в машинобудуванні імені О. І. Сідашенка
2023Вивчення споживчих властивостей та оцінка якості паштетної продукції. Проект технологічної лінії з виробництва паштетів потужністю 8 т за змінуГоловко, Т. М.; Хабенко, У. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Економічна діагностика діяльності підприємстваСмірнова, Поліна Василівна; Радіонова, Анастасія Семенівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра економіки та бізнесу
2023Удосконалення технології м’ясних посічених напівфабрикатівБольшакова, В. А.; Івасенко, Інна Олександрівна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Удосконалення технології м'ясорослинних паштетів підвищеної біологічної цінностіГоловко, Т. М.; Радванський, В. С.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
2023Розробка технології дієтичних добавок та м'ясних виробів з їх використаннямГоловко, Т. М.; Кулик, А. В.; Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса