Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28826
Название: Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походження
Другие названия: Development of technology for the production of cottage cheese products with an additive of plant origin
Авторы: Дугін, Анатолій Вікторович
Научный руководитель: Прудніков, В. Г.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
Ключевые слова: технологія;розробка;якість;молочний продукт;сирковий виріб;добавка рослинного походження;паста з гарбузових вичавків;technologу;development;quality;dairy product;cottage cheese product;supplement of vegetable origin;paste from pumpkin squeezes
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Дугін А. В. Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походження: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. В. Г. Прудніков; Харків, 2022. 69 с.
Краткий осмотр (реферат): Для виробництва комбінованої продукції на основі кисломолочного сиру широкого поширення набувають добавки на основі рослинної сировини, що дозволяють отримати готовий продукт з підвищеною поживною та біологічною цінністю, різноманітним рецептурним складом, внаслідок чого можна розширити асортимент та знизити собівартість молочної продукції
For the production of combined products based on sour milk cheese, additives based on vegetable raw materials are widely used, which allow obtaining a finished product with increased nutritional and biological value, a diverse recipe composition, as a result of which it is possible to expand the assortment and reduce the cost of dairy products.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28826
Располагается в коллекциях:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2022_M_204-T-12m-01 Duhin.pdf
  Restricted Access
1.67 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.