Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28826
Title: Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походження
Other Titles: Development of technology for the production of cottage cheese products with an additive of plant origin
Authors: Дугін, Анатолій Вікторович
metadata.dc.contributor.advisor: Прудніков, В. Г.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології переробки та якості продукції тваринництва
Keywords: технологія;розробка;якість;молочний продукт;сирковий виріб;добавка рослинного походження;паста з гарбузових вичавків;technologу;development;quality;dairy product;cottage cheese product;supplement of vegetable origin;paste from pumpkin squeezes
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Дугін А. В. Розробка технології виробництва сиркового продукту з добавкою рослинного походження: кваліфікаційна робота магістра: спец. 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; наук. кер. В. Г. Прудніков; Харків, 2022. 69 с.
Abstract: Для виробництва комбінованої продукції на основі кисломолочного сиру широкого поширення набувають добавки на основі рослинної сировини, що дозволяють отримати готовий продукт з підвищеною поживною та біологічною цінністю, різноманітним рецептурним складом, внаслідок чого можна розширити асортимент та знизити собівартість молочної продукції
For the production of combined products based on sour milk cheese, additives based on vegetable raw materials are widely used, which allow obtaining a finished product with increased nutritional and biological value, a diverse recipe composition, as a result of which it is possible to expand the assortment and reduce the cost of dairy products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28826
Appears in Collections:204 - "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" (Магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022_M_204-T-12m-01 Duhin.pdf
  Restricted Access
1.67 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.