Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/36475
Title: Вивчення споживчих властивостей та оцінка якості паштетної продукції. Проект технологічної лінії з виробництва паштетів потужністю 8 т за зміну
Other Titles: Study of consumer properties and quality assessment of pate products. The technological line project for the pate production with output of 8 tons per shift
Authors: Хабенко, У. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Головко, Т. М.
metadata.dc.contributor.affiliation: Державний біотехнологічний університет, Кафедра технології м’яса
Keywords: паштетна продукція;оцінка якості;технологія;проект;технологічна лінія;paste products;quality assessment;technology;project;technological line
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Хабенко У.В. Вивчення споживчих властивостей та оцінка якості паштетної продукції. Проект технологічної лінії з виробництва паштетів потужністю 8 т за зміну: кваліфікаційна робота бакалавра: спец. 181 – Харчові технології; наук. кер. Т.М. Головко; Харків, 2023. 70 с.
Abstract: Кваліфікаційну роботу бакалавра присвячено оцінці якості паштетів за органолептичними та фізико-хімічними показниками. В результаті проведення техніко-економічного обґрунтування щодо попиту на паштети визначено асортимент продукції, проведено аналіз та вибір технологічної схеми виробництва паштетів, обрано основне та допоміжне технологічне обладнання. В результаті проведені комплексні проектно-технологічні розрахунки, а саме розрахунок сировини, готової продукції, допоміжних матеріалів та тари; розрахунок та добір технологічного обладнання для виробництва паштетів. Проведені розрахунки площ функціональних груп приміщень та забезпечення підприємства основними ресурсами. Розроблено організаційні принципи діяльності підприємства. Закріплено практичні навички щодо вирішення інженерних питань у галузі харчових технологій, використання наукових положень, а також методик розрахунків, пов'язаних із підбором асортименту та з проектуванням.
The bachelor's qualification work is devoted to the evaluation of the quality of pastes according to organoleptic and physicochemical parameters. As a result of carrying out a technical and economic substantiation regarding the demand for pâtés, the assortment of products was determined, the analysis and selection of the technological scheme for the production of pâtés was carried out, and the main and auxiliary technological equipment was selected. As a result, complex design and technological calculations were carried out, namely the calculation of raw materials, finished products, auxiliary materials and containers; calculation and selection of technological equipment for the production of pastes. Calculations of areas of functional groups of premises and provision of the enterprise with basic resources were carried out. The organizational principles of the enterprise have been developed. Practical skills for solving engineering issues in the field of food technology, using scientific provisions, as well as calculation methods related to assortment selection and design have been established
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/36475
Appears in Collections:181 - "Харчові технології" (Бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_B_462_181-19b-04_Khabenko.pdf
  Restricted Access
1.92 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.