Browsing by Author Щербакова, Т. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Аналіз асортименту та споживчих властивостей безалкогольних напоїв, представлених на споживчому ринку УкраїниЩербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Онищенко, В. М.
2019-05-15Аналіз впливу хімічного складу технологічного диму на формування якості копченої рибної продукціїХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.
2020Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачівХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2021Визначення масової частки антоціанів у продуктах дитячого харчуванняДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В.
2011-05-19Визначення масової частки феруму в білих виноградних винах, що реалізуються в місті Харкові.Щербакова, Т. В.; Потапов, В. О.; Гапонцева, О. В.
2009Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництваСелютіна, Г. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Щербакова, Т. В.
2019Використання інтерактивних технологій під час викладання дисципліни «Сертифікація товарів»Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Щербакова, Т. В.
2012Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблукДубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Попова, Т. М.; Гапонцева, О. В.
2012Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировиниДейниченко, Г. В.; Щербакова, Т. В.; Золотухіна, І. В.; Сефіханова, К. А.
2020Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якостіЩербакова, Т. В.; Хацкевич, Ю. М.; Селютіна, Г. А.
2020Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованихХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2011Леткі компоненти коньячних виробівСелютіна, Г. А.; Овчиннікова, І. Ф.; Щербакова, Т. В.
2020Маркетингові дослідження попиту на чай у супермаркетах ХарковаЩербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В.; Скоробогатько, В. І.
2013Моделювання складу сметанного соусуДьяков, О. Г.; Щербакова, Т. В.; Гапонцева, О. В.
2016Модернізація вищої освіти як складова процесу інноваційного розвиткуЩербакова, Т. В.; Дейниченко, Г. В.; Селютіна, Г. А.
2014-05-22Мінеральний склад водоростейЩербакова, Т. В.; Дейниченко, Г. В.; Малюк, Л. П.
2019Організація самостійної роботи студентів із вивчення дисципліни «Теоретичні основи товарознавства»Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Ленерт, С. О.
2015Особливості організації навчального процесу за дистанційною формою навчанняЩербакова, Т. В.; Дейниченко, Г. В.; Селютіна, Г. А.
2010Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методуДубініна, А. А.; Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.
2011Оцінка кольору харчових продуктів за допомогою інструментальних методів аналізуЩербакова, Т. В.; Бакаєв, М. М.