Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Щербакова, Т. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 34
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2019-05-15
Аналіз асортименту та споживчих властивостей безалкогольних напоїв, представлених на споживчому ринку України
Щербакова, Т. В.
;
Селютіна, Г. А.
;
Онищенко, В. М.
2019-05-15
Аналіз впливу хімічного складу технологічного диму на формування якості копченої рибної продукції
Хацкевич, Ю. М.
;
Щербакова, Т. В.
2020
Важливість вивчення дисципліни «Міжнародний консьюмеризм» для підготовки фахівців у сфері захисту прав споживачів
Хацкевич, Ю. М.
;
Щербакова, Т. В.
;
Селютіна, Г. А.
2021
Визначення масової частки антоціанів у продуктах дитячого харчування
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Щербакова, Т. В.
2011-05-19
Визначення масової частки феруму в білих виноградних винах, що реалізуються в місті Харкові.
Щербакова, Т. В.
;
Потапов, В. О.
;
Гапонцева, О. В.
2009
Визначення шкідливих домішок у коньяку вітчизняного та зарубіжного виробництва
Селютіна, Г. А.
;
Овчиннікова, І. Ф.
;
Щербакова, Т. В.
2019
Використання інтерактивних технологій під час викладання дисципліни «Сертифікація товарів»
Дубініна, А. А.
;
Селютіна, Г. А.
;
Щербакова, Т. В.
2012
Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблук
Дубініна, А. А.
;
Щербакова, Т. В.
;
Попова, Т. М.
;
Гапонцева, О. В.
2012
Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировини
Дейниченко, Г. В.
;
Щербакова, Т. В.
;
Золотухіна, І. В.
;
Сефіханова, К. А.
2020
Експертиза плодово-ягідної консервованої продукції та вдосконалення методів оцінювання її якості
Щербакова, Т. В.
;
Хацкевич, Ю. М.
;
Селютіна, Г. А.
2020
Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих
Хацкевич, Ю. М.
;
Щербакова, Т. В.
;
Селютіна, Г. А.
2011
Леткі компоненти коньячних виробів
Селютіна, Г. А.
;
Овчиннікова, І. Ф.
;
Щербакова, Т. В.
2020
Маркетингові дослідження попиту на чай у супермаркетах Харкова
Щербакова, Т. В.
;
Гапонцева, О. В.
;
Скоробогатько, В. І.
2013
Моделювання складу сметанного соусу
Дьяков, О. Г.
;
Щербакова, Т. В.
;
Гапонцева, О. В.
2016
Модернізація вищої освіти як складова процесу інноваційного розвитку
Щербакова, Т. В.
;
Дейниченко, Г. В.
;
Селютіна, Г. А.
2014-05-22
Мінеральний склад водоростей
Щербакова, Т. В.
;
Дейниченко, Г. В.
;
Малюк, Л. П.
2019
Організація самостійної роботи студентів із вивчення дисципліни «Теоретичні основи товарознавства»
Щербакова, Т. В.
;
Селютіна, Г. А.
;
Ленерт, С. О.
2015
Особливості організації навчального процесу за дистанційною формою навчання
Щербакова, Т. В.
;
Дейниченко, Г. В.
;
Селютіна, Г. А.
2010
Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методу
Дубініна, А. А.
;
Щербакова, Т. В.
;
Селютіна, Г. А.
2011
Оцінка кольору харчових продуктів за допомогою інструментальних методів аналізу
Щербакова, Т. В.
;
Бакаєв, М. М.