Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62139
Title: Дослідження якості пасти з ківі з використанням лікарської сировини
Authors: Селютіна, Г. А.
Селютін, В. М.
Щербакова, Т. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Селютіна Г. А., Селютін В. М., Щербакова Т. В. Дослідження якості пасти з ківі з використанням лікарської сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 309-310.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62139
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-309-310.pdf136.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.