Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32489
Title: Мінеральний склад водоростей
Authors: Щербакова, Т. В.
Дейниченко, Г. В.
Малюк, Л. П.
Issue Date: 22-May-2014
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Щербакова Т. В., Дейниченко Г. В., Малюк Л. П. Мінеральний склад водоростей. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. У 2-х ч. Ч. 1. С. 214-215
Series/Report no.: Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32489
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_1-214-215.pdf174.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.