Browsing by Author Шевченко, А. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 47  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Аналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробівМихайлов, В. М.; Дьяков, О. Г.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2019Апарат для варіння формованих шинкових виробів із підпресовуваннямМихайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Козін, C. М.
2013Вплив дисперсійного середовища на електропровідність січених напівфабрикатівМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2021Вплив міцелярного казеїну на кінетику цукрів у тісті для хлібобулочних виробівДробот, В. І.; Шевченко, А. О.
2023Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировиниМихайлов, В. М.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.
2021Дослідження електроконтактного нагрівання харчової сировини залежно від густини сили електричного струмуШевченко, А. О.; Бабанов, І. Г.; Бабанова, О. І.
2023Дослідження комбінованого процесу іч-жаріння у газових середовищах та його технологічних режимівМихайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Каверін, М. С.
2020Дослідження особливостей конструкції фризера для виробництва морозива з метою підвищення його продуктивностіШевченко, А. О.; Бабанов, І. Г.; Бабанова, О. І.
2019-05-15Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної діїШевченко, А. О.; Бабанов, І. Г.; Бабанова, О. І.; Закревський, А. І.
2021Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукціїШевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Демченко, В. О.; Прасол, С. О.
2012Електричні та теплометричні показники електроконтактного нагріванняМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2021-04-08Електроконтактне нагрівання в процесах і апаратах харчової промисловостіЧеревко, О. І.; Шевченко, А. О.; Михайлов, Б. В.; Олій, І. О.
2013Застосування методів активного соціально-психологічного навчання студентів ВНЗМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.
2023Зміни та перерозподіл структурних груп у тісті та хлібі з вівсяними висівками та фосфоліпідамиШевченко, А. О.; Літвинчук, С. І.
2020Компетентнісний підхід до організації синергетичних методів навчання у вищій освітіМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.
2019Комунікаційні технології в освітньому процесі закладів вищої освітиПрасол, С. В.; Шевченко, А. О.
2019Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуваннямМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Прасол, С. В.; Шевченко, А. О.
2022Математична модель НВЧ-обробки пастило-мармеладних виробівМихайлов, В. М.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.; Демченко, В. О.
2013Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріваннямМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Лук'янов, В. І.
2015НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші зелені пряних овочівМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Михайлова, С. В.; Шевченко, А. О.