Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Шевченко, А. О.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 53
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Аналіз застосування різного за формою змінного електричного струму при електроконтактному нагріванні кулінарних виробів
Михайлов, В. М.
;
Дьяков, О. Г.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
2019
Апарат для варіння формованих шинкових виробів із підпресовуванням
Михайлов, В. М.
;
Шевченко, А. О.
;
Козін, C. М.
2013
Вплив дисперсійного середовища на електропровідність січених напівфабрикатів
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
2021
Вплив міцелярного казеїну на кінетику цукрів у тісті для хлібобулочних виробів
Дробот, В. І.
;
Шевченко, А. О.
2023
Вплив режимів мікрохвильової обробки на фізико-хімічні властивості продукції на основі рослинної сировини
Михайлов, В. М.
;
Прасол, С. В.
;
Шевченко, А. О.
2021
Дослідження електроконтактного нагрівання харчової сировини залежно від густини сили електричного струму
Шевченко, А. О.
;
Бабанов, І. Г.
;
Бабанова, О. І.
2013
Дослідження електроконтактного нагрівання січеної яловичини залежно від густини сили електричного струму
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Дьяков, О. Г.
;
Шевченко, А. О.
2023
Дослідження комбінованого процесу іч-жаріння у газових середовищах та його технологічних режимів
Михайлов, В. М.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Каверін, М. С.
2020
Дослідження особливостей конструкції фризера для виробництва морозива з метою підвищення його продуктивності
Шевченко, А. О.
;
Бабанов, І. Г.
;
Бабанова, О. І.
2019-05-15
Дослідження процесу виробництва вершкового масла з метою вдосконалення масловиготівників періодичної дії
Шевченко, А. О.
;
Бабанов, І. Г.
;
Бабанова, О. І.
;
Закревський, А. І.
2021
Дослідження радіаційно-конвективного сушіння пастило-мармеладної продукції
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Демченко, В. О.
;
Прасол, С. О.
2012
Електричні та теплометричні показники електроконтактного нагрівання
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
2021-04-08
Електроконтактне нагрівання в процесах і апаратах харчової промисловості
Черевко, О. І.
;
Шевченко, А. О.
;
Михайлов, Б. В.
;
Олій, І. О.
2013
Застосування методів активного соціально-психологічного навчання студентів ВНЗ
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка способів та обладнання для виробництва кулінарних м`ясних виробів з додаванням рослинної сировини" (остаточний)
Михайлов, В. М.
;
Черевко, О. І.
;
Ляшенко, Б. В.
;
Загорулько, О. Є.
;
Загорулько, А. М.
;
Маяк, О. А.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Постаджиєв, О. І.
;
Лаврук, В. В.
;
Ібаєв, Е. Б.
;
Сабадаш, С. М.
2023
Зміни та перерозподіл структурних груп у тісті та хлібі з вівсяними висівками та фосфоліпідами
Шевченко, А. О.
;
Літвинчук, С. І.
2020
Компетентнісний підхід до організації синергетичних методів навчання у вищій освіті
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
2019
Комунікаційні технології в освітньому процесі закладів вищої освіти
Прасол, С. В.
;
Шевченко, А. О.
2019
Концентрування та сушіння сумішей подрібнених пряних овочів за умов НВЧ-нагрівання з вакуумуванням
Михайлов, В. М.
;
Бабкіна, І. В.
;
Прасол, С. В.
;
Шевченко, А. О.
2022
Математична модель НВЧ-обробки пастило-мармеладних виробів
Михайлов, В. М.
;
Шевченко, А. О.
;
Прасол, С. В.
;
Демченко, В. О.