Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19614
Title: Дослідження електроконтактного нагрівання харчової сировини залежно від густини сили електричного струму
Authors: Шевченко, А. О.
Бабанов, І. Г.
Бабанова, О. І.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шевченко А. О., Бабанов І. Г., Бабанова О. І. Дослідження електроконтактного нагрівання харчової сировини залежно від густини сили електричного струму. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 199-200.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19614
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-199-200.pdf155.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.