Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64495
Title: Визначення електропровідності натуральної січеної м’ясної маси залежно від лінійних розмірів напівфабрикату
Authors: Михайлов, В. М.
Бабкіна, І. В.
Шевченко, А. О.
Михайлова, С. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О., Михайлова С. В. Визначення електропровідності натуральної січеної м’ясної маси залежно від лінійних розмірів напівфабрикату. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 травня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 246-247.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/64495
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2015_1_246-247.pdf158.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.