Перегляд зібрання за групою - Автори Хоменко, О. О.
Результати 1 до 12 із 12
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2013 | Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначення | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О. |
2016 | Використання інтернет-ресурсів у самостійній роботі студентів | Дубініна, А. А.; Хоменко, О. О.; Березовський, Д. В. |
2013 | Дослідження вмісту щавлевої кислоти в різних сортах арахісу, поширеного в Україні | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О. |
2011 | Дослідження впливу концентрації солі та температури тузлуку на швидкість просолювання риби | Хоменко, О. О.; Явдокименко, М. В. |
2012 | Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О. |
2013 | Звіт про науково-дослідну роботу «Товарознавча характеристика та оцінка якості бобів арахісу, районованих в Україні» (заключний) | Дубініна, А. А.; Кобрін, В. М.; Богомолов, О. В.; Летута, Т. М.; Бєляєва, Л. М.; Ленерт, С. О.; Віннікова, В. О.; Круглова, О. С.; Бєляєва, І. М.; Хоменко, О. О. |
2015 | Оптимізація жирнокислотного складу купажу на основі арахісової олії | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О. |
2012 | Порівняльна оцінка різних сортів арахісу за вмістом олеїнової кислоти | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О. |
2015 | Роль соціальних мереж у освітньому процесі | Дубініна, А. А.; Хоменко, О. О. |
2013 | Система формування інтегрованої інноваційної культури фахівця на різних етапах багатоступеневої освіти | Дубініна, А. А.; Хоменко, О. О.; Богомолов, О. В. |
2012 | Технології мультимедіа як інструмент освіти | Дубініна, А. А.; Потапов, В. О.; Хоменко, О. О. |
2016 | Хімічний склад смаженого арахісу з натуральними смако-ароматичними добавками | Дубініна, А. А.; Хоменко, О. О.; Ленерт, С. О.; Малюк, Л. П. |