Перегляд зібрання за групою - Автори Хоменко, О. О.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 12 із 12
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Використання арахісу у виробництві продуктів функціонального призначенняДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2016Використання інтернет-ресурсів у самостійній роботі студентівДубініна, А. А.; Хоменко, О. О.; Березовський, Д. В.
2013Дослідження вмісту щавлевої кислоти в різних сортах арахісу, поширеного в УкраїніДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2011Дослідження впливу концентрації солі та температури тузлуку на швидкість просолювання рибиХоменко, О. О.; Явдокименко, М. В.
2012Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в УкраїніДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2013Звіт про науково-дослідну роботу «Товарознавча характеристика та оцінка якості бобів арахісу, районованих в Україні» (заключний)Дубініна, А. А.; Кобрін, В. М.; Богомолов, О. В.; Летута, Т. М.; Бєляєва, Л. М.; Ленерт, С. О.; Віннікова, В. О.; Круглова, О. С.; Бєляєва, І. М.; Хоменко, О. О.
2015Оптимізація жирнокислотного складу купажу на основі арахісової оліїДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2012Порівняльна оцінка різних сортів арахісу за вмістом олеїнової кислотиДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Хоменко, О. О.
2015Роль соціальних мереж у освітньому процесіДубініна, А. А.; Хоменко, О. О.
2013Система формування інтегрованої інноваційної культури фахівця на різних етапах багатоступеневої освітиДубініна, А. А.; Хоменко, О. О.; Богомолов, О. В.
2012Технології мультимедіа як інструмент освітиДубініна, А. А.; Потапов, В. О.; Хоменко, О. О.
2016Хімічний склад смаженого арахісу з натуральними смако-ароматичними добавкамиДубініна, А. А.; Хоменко, О. О.; Ленерт, С. О.; Малюк, Л. П.