Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30478
Title: Система формування інтегрованої інноваційної культури фахівця на різних етапах багатоступеневої освіти
Authors: Дубініна, А. А.
Хоменко, О. О.
Богомолов, О. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубініна А. А., Хоменко О. О., Богомолов О. В. Система формування інтегрованої інноваційної культури фахівця на різних етапах багатоступеневої освіти. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу : тези доп. Х Всеукр. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 вересня 2013 р. Харків : ХДУХТ, 2013. С. 67-68.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/30478
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Інтеграція освіти, науки та виробництва – запорука ефективності навчального процесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_27.09.13-67-68.pdf109.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.