Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37025
Title: Хімічний склад смаженого арахісу з натуральними смако-ароматичними добавками
Authors: Дубініна, А. А.
Хоменко, О. О.
Ленерт, С. О.
Малюк, Л. П.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дубініна А. А., Хоменко О. О., Ленерт С. О., Малюк Л. П. Хімічний склад смаженого арахісу з натуральними смако-ароматичними добавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 243-244.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37025
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_243-244.pdf110.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.