Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26344
Title: Дослідження впливу концентрації солі та температури тузлуку на швидкість просолювання риби
Authors: Явдокименко, М. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Хоменко, О. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Явдокименко М. В. Дослідження впливу концентрації солі та температури тузлуку на швидкість просолювання риби. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Хоменко О. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 267.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26344
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_267.pdf132.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.