Browsing by Author Тележенко, Л. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 9 of 9
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Біопробудження сочевиці в технології супівТележенко, Л. М.; Чумаченко, Т.; Атанасова, В.
2013До питання розробки композицій каш функціонального призначенняТележенко, Л. М.; Кушнір, Н. А.; Кашкано, М. А.
2011Кулінарні страви на основі сочевиціТележенко, Л. М.; Кашкано, М.; Атанасова, В.
2019-05-15Особливості технології соусу-дресингуТележенко, Л. М.; Жмудь, А. В.
2009Проблема перерозподілу води у швидкозаморожених фруктових десертахТележенко, Л. М.; Паскал, Ю. Г.
2012Розробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десертуТележенко, Л. М.; Золовська, О. В.
2013Технологічні особливості виробництва молочного десерту функціонального призначенняЗоловська, О. В.; Тележенко, Л. М.
2012Ферментація топінамбура для отримання продуктів харчування спрямованої діїТележенко, Л. М.; Біленька, І. Р.; Буланша, Н. А.
2013Формування структури соусів-дресингівТележенко, Л. М.; Жмудь, А. В.