Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58048
Title: | Технологічні принципи виробництва соусів на пряно-ароматичній основі |
Authors: | Тележенко, Л. М. Жмудь, А. В. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Тележенко Л. М., Жмудь А. В. Технологічні принципи виробництва соусів на пряно-ароматичній основі. Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи: тези доп. II Міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вересня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 157-159. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58048 |
ISBN: | 978-966-405-486-4 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2с-159-страницы-2-страницы-7.pdf | 1.87 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.