Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24749
Title: Біопробудження сочевиці в технології супів
Authors: Чумаченко, Т.
Атанасова, В.
metadata.dc.contributor.advisor: Тележенко, Л. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чумаченко Т., Атанасова В. Біопробудження сочевиці в технології супів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Тележенко Л. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 150.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24749
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_150.pdf117.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.