Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4368
Title: Розробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десерту
Authors: Тележенко, Л. М.
Золовська, О. В.
Keywords: молочно-рослинний десерт;якість продукту;термін зберігання;ASLT
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Тележенко Л. М., Золовська О. В. Розробка моделі прискореного тесту ASLT та дослідження можливості її застосування для визначення терміну зберігання молочно-рослинного десерту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 2(16). C. 143-150.
Abstract: Розглянуто питання можливості прогнозування терміну зберігання молочно-рослинного десерту. Наведено дані про дослідження впливу терміну зберігання на основні показники якості продукту.
The questions of possibilities predicting the shelf life milk plant dessert. Presents data on study the influence of storage time, on the basic parameters of the product.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4368
Appears in Collections:Випуск 2 (16)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_2_23.pdf277.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.