Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Сподар, К. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 32
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-08
Аналіз вітчизняних вимог до якості плавлених сирів
Сподар, К. В.
;
Буліченко, М. О.
2023
Аналіз шляхів удосконалення логістичної діяльності підприємства
Сподар, К. В.
;
Панов, В. Є.
2023
Аналіз шляхів удосконалення складського господарства супермаркетів України
Сподар, К. В.
;
Лисан, А. І.
2019-05-15
Аналіз існуючих способів отримання молочних та кисломолочних продуктів функціонального харчування
Сподар, К. В.
;
Карпенко, З. П.
2011
Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатів
Одарченко, Д. М.
;
Даниленко, Л. В.
;
Сподар, К. В.
;
Сюсель, О. О.
2019-05-15
Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів
Одарченко, А. М.
;
Сподар, К. В.
;
Андріюк, Е. І.
2011-10-20
Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини
Одарченко, Д. М.
;
Гордієнко, В. В.
;
Сподар, К. В.
2020
Вплив процесів, які відбуваються в заморожених харчових продуктах рослинного походження, на зміни вихідних показників якості.
Сподар, К. В.
;
Одарченко, Д. М.
2013
Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах
Сподар, К. В.
2021
Дослідження впливу технологічних факторів на формування якості екстрактів із грибів
Одарченко, Д. М.
;
Сподар, К. В.
;
Андріюк, Е. І.
2023
Дослідження актуальності вдосконалення надання додаткових послуг у готельному підприємстві інноваційного типу
Сподар, К. В.
;
Воронцов, Р. В.
2020
Дослідження процесів, які відбуваються в рослинних тканинах під час заморожування, та зміна їх анатомоморфологічної будови
Сподар, К. В.
;
Андріюк, Е. І.
2013
Дослідження теплофізичних характеристик зразків перцю солодкого в процесі заморожування-нагрівання
Одарченко, Д. М.
;
Сподар, К. В.
2023
Дослідження шляхів удосконалення системи закупівельної діяльності на підприємствах оптової торгівлі
Сподар, К. В.
;
Кладко, Д. А.
2021
Запровадження нових підходів до професійної підготовки майбутніх випускників для системного розвитку лідерської компетентності
Одарченко, Д. М.
;
Сподар, К. В.
;
Андріюк, Е. І.
2011
Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів
Одарченко, М. С.
;
Сподар, К. В.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)
Одарченко, Д. М.
;
Одарченко, М. С.
;
Соколова, Є. Б.
;
Карбівнича, Т. В.
;
Сорокіна, С. В.
;
Акмен, В. О.
;
Пенкіна, Н. М.
;
Колесник, В. В.
;
Полупан, В. В.
;
Скирда, О. Є.
;
Сподар, К. В.
;
Лісніченко, О. О.
2022
Зміни показників якості в процесі зберігання молока питного пастеризованого коров’ячого
Сподар, К. В.
;
Збавитель, К. А.
2014-05-22
Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукції
Михайлик, В. І.
;
Сподар, К. В.
;
Купрікова, К. С.
2012
Особливості нового способу підготовки томатних овочів до товарознавчої експертизи
Одарченко, Д. М.
;
Діденко, О. В.
;
Даниленко, Л. В.
;
Сподар, К. В.