Browsing by Author Сподар, К. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 32  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Аналіз вітчизняних вимог до якості плавлених сирівСподар, К. В.; Буліченко, М. О.
2023Аналіз шляхів удосконалення логістичної діяльності підприємстваСподар, К. В.; Панов, В. Є.
2023Аналіз шляхів удосконалення складського господарства супермаркетів УкраїниСподар, К. В.; Лисан, А. І.
2019-05-15Аналіз існуючих способів отримання молочних та кисломолочних продуктів функціонального харчуванняСподар, К. В.; Карпенко, З. П.
2011Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатівОдарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Сподар, К. В.; Сюсель, О. О.
2019-05-15Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктівОдарченко, А. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2011-10-20Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировиниОдарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Сподар, К. В.
2020Вплив процесів, які відбуваються в заморожених харчових продуктах рослинного походження, на зміни вихідних показників якості.Сподар, К. В.; Одарченко, Д. М.
2013Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочахСподар, К. В.
2021Дослідження впливу технологічних факторів на формування якості екстрактів із грибівОдарченко, Д. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2023Дослідження актуальності вдосконалення надання додаткових послуг у готельному підприємстві інноваційного типуСподар, К. В.; Воронцов, Р. В.
2020Дослідження процесів, які відбуваються в рослинних тканинах під час заморожування, та зміна їх анатомоморфологічної будовиСподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2013Дослідження теплофізичних характеристик зразків перцю солодкого в процесі заморожування-нагріванняОдарченко, Д. М.; Сподар, К. В.
2023Дослідження шляхів удосконалення системи закупівельної діяльності на підприємствах оптової торгівліСподар, К. В.; Кладко, Д. А.
2021Запровадження нових підходів до професійної підготовки майбутніх випускників для системного розвитку лідерської компетентностіОдарченко, Д. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І.
2011Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертівОдарченко, М. С.; Сподар, К. В.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Формування якості кисломоочних продуктів із додаванням рослинної сировини" (остаточний)Одарченко, Д. М.; Одарченко, М. С.; Соколова, Є. Б.; Карбівнича, Т. В.; Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.; Скирда, О. Є.; Сподар, К. В.; Лісніченко, О. О.
2022Зміни показників якості в процесі зберігання молока питного пастеризованого коров’ячогоСподар, К. В.; Збавитель, К. А.
2014-05-22Концепції управління безпечністю та якістю м'ясної продукціїМихайлик, В. І.; Сподар, К. В.; Купрікова, К. С.
2012Особливості нового способу підготовки томатних овочів до товарознавчої експертизиОдарченко, Д. М.; Діденко, О. В.; Даниленко, Л. В.; Сподар, К. В.