Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2015 | Актуальні аспекти формування якості риби Чорноморського басейну під час холодильного зберігання | Одарченко, А. М.; Сподар, К. В.; Сергієнко, А. О.; Тіщенко, О. О. |
2021-04-08 | Аналіз вітчизняних вимог до якості плавлених сирів | Сподар, К. В.; Буліченко, М. О. |
2023 | Аналіз шляхів удосконалення логістичної діяльності підприємства | Сподар, К. В.; Панов, В. Є. |
2023 | Аналіз шляхів удосконалення складського господарства супермаркетів України | Сподар, К. В.; Лисан, А. І. |
2019-05-15 | Аналіз існуючих способів отримання молочних та кисломолочних продуктів функціонального харчування | Сподар, К. В.; Карпенко, З. П. |
2011 | Використання кріоскопічних методів досліджень для товарознавчої оцінки томатів | Одарченко, Д. М.; Даниленко, Л. В.; Сподар, К. В.; Сюсель, О. О. |
2019-05-15 | Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів | Одарченко, А. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І. |
2011-10-20 | Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини | Одарченко, Д. М.; Гордієнко, В. В.; Сподар, К. В. |
2020 | Вплив процесів, які відбуваються в заморожених харчових продуктах рослинного походження, на зміни вихідних показників якості. | Сподар, К. В.; Одарченко, Д. М. |
2013 | Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах | Сподар, К. В. |
2015 | Державне регулювання належної якості та безпечності харчових продуктів | Одарченко, А. М.; Сподар, К. В. |
2024 | Деякі аспекти дослідження актуальності організації інноваційної діяльності в готельноресторанній сфері | Сподар, К. В.; Третьяк, О. Ю. |
2021 | Дослідження впливу технологічних факторів на формування якості екстрактів із грибів | Одарченко, Д. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І. |
2023 | Дослідження актуальності вдосконалення надання додаткових послуг у готельному підприємстві інноваційного типу | Сподар, К. В.; Воронцов, Р. В. |
2024 | Дослідження актуальності вдосконалення організації праці та рівня якості обслуговування відвідувачів підприємств готельного типу | Сподар, К. В.; Хмаров, М. Ю. |
2020 | Дослідження процесів, які відбуваються в рослинних тканинах під час заморожування, та зміна їх анатомоморфологічної будови | Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І. |
2013 | Дослідження теплофізичних характеристик зразків перцю солодкого в процесі заморожування-нагрівання | Одарченко, Д. М.; Сподар, К. В. |
2023 | Дослідження шляхів удосконалення системи закупівельної діяльності на підприємствах оптової торгівлі | Сподар, К. В.; Кладко, Д. А. |
2021 | Запровадження нових підходів до професійної підготовки майбутніх випускників для системного розвитку лідерської компетентності | Одарченко, Д. М.; Сподар, К. В.; Андріюк, Е. І. |
2011 | Застосування стабілізаторів структури та їх вплив на текстуру сметанних десертів | Одарченко, М. С.; Сподар, К. В. |