Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22559
Title: Запровадження нових підходів до професійної підготовки майбутніх випускників для системного розвитку лідерської компетентності
Authors: Одарченко, Д. М.
Сподар, К. В.
Андріюк, Е. І.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Одарченко Д. М., Сподар К. В., Андріюк Е. І. Запровадження нових підходів до професійної підготовки майбутніх випускників для системного розвитку лідерської компетентності. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 271-273.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22559
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk_27.05.21 – 271-273.pdf347.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.