Browsing by Author Сесь, А. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-10-20Визначення деяких фізико-хімічних показників якості листкового тіста під час заморожуванняОдарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Шкода, О. О.; Максимова, А. О.
2011Використання осмотично діючих речовин для зневоднення фруктових консервівОдарченко, А. М.; Сесь, А. М.; Гасай, Є. Л.
2010Дослідження параметрів процесу осмотичного зневоднювання і застосування даних характеристик для технології виробництва варенняСесь, А. М.; Піддубний, В. В.; Даниленко, Л. В.
2013Забезпечення виробництва молока високої якості за рахунок упровадження системи НАССРОдарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Соколова, Є. Б.
2009Комплексна оцінка якості сметанних десертівГордієнко, В. В.; Сесь, А. М.; Прокудіна, В. Ю.; Михайлик, В. І.
2009Напівфабрикат високого ступеня готовності із грибів глива звичайнаОдарченко, Д. М.; Одарченко, А. М.; Сесь, А. М.; Піддубний, В. В.
2011Особливості методики організації самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни ― “Громадське будівництво”Сесь, А. М.; Василець, К. К.
2009Підвищення якості макаронних виробівДіденко, О. В.; Балим, В. Ю.; Сесь, А. М.; Штих, С. В.
2010Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печиваМихайлик, В. М.; Сесь, А. М.; Даниленко, Л. В.
2011Сировина та добавки антиокисної дії у виробництві печива, виготовленого з використанням традиційних та нетрадиційних для кондитерської промисловості жирівСесь, А. М.; Михайлик, В. І.; Василець, К. К.; Звягінцева, Г. Л.
2013Теорія і практика андрагогікиСесь, А. М.; Агафонова, Ю. Ю.; Бабіч, А. О.; Піддубний, В. В.
2013Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузіОдарченко, М. С.; Сесь, А. М.; Соколова, Є. Б.
2014-05-22Щодо аспектів навчання та перевірки знань із питань охорони праціСесь, А. М.; Піддубний, В. В.
2013Электрофизические свойства плазмы из культивируемых грибовОдарченко, Н. С.; Одарченко, Д. Н.; Сесь, А. М.; Бабич, А. А.