Browsing by Author Сардаров, А. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 16 of 16
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберіганняМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2021Вакуумна вібраційна сушарка періодичної діїМаяк, О. А.; Нечипоренко, І. В.; Сардаров, А. М.
2019Вакуумна вібраційна сушарка безперервної діїЧеревко, О. І.; Сардаров, А. М.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.
2013Вплив вібрації на вакуумне сушіння харчових продуктівМаяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2020Вплив режимів вібраційного вакуумного сушіння на вміст бета-каротину в морквяних вичавкахМаяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2015Вібраційна вакуумна сушарка для виробництва роздільних концентратівМаяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2011Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктівЧеревко, О. І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Русанов, І. О.; Романов, І. П.
2012-04-25Напрями використання нанотехнологій у харчовій промисловостіСардаров, А. М.
2013Обладнання будівель для довгострокового йефективногозберіганняяблукСеменюк, Д. П.; Сардаров, А. М.
2014-05-22Обґрунтування і дослідження ефективного способу виробництва високоякісних концентратівМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Сардаров, А. М.
2016Особливості конструкції перемішуючого пристрою для інтенсифікації теплообміну у в’язких середовищахМаяк, О. А.; Сардаров, А. М.
2013Перспективирозвиткувиробництвависоков'язких концентрованих харчових продуктівМаяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.; Даниленко, Д. С.
2013Рівняння стаціонарного руху в’язкопластичних рідинМаяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.
2015Технологічні особливості виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировиниМаяк, О. А.; Михайлов, В. М.; Шершньов, Г. Г.; Сардаров, А. М.
2019Удосконалення тепломасообмінного обладнання для виробництва концентратів з овочевої сировиниМаяк, О. А; Сардаров, А. М.
2019-05-15Імітаційне моделювання процесу уварювання овочевого сокуМаяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М.