Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберігання | Маяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О. |
2021 | Вакуумна вібраційна сушарка періодичної дії | Маяк, О. А.; Нечипоренко, І. В.; Сардаров, А. М. |
2019 | Вакуумна вібраційна сушарка безперервної дії | Черевко, О. І.; Сардаров, А. М.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М. |
2013 | Вплив вібрації на вакуумне сушіння харчових продуктів | Маяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М. |
2020 | Вплив режимів вібраційного вакуумного сушіння на вміст бета-каротину в морквяних вичавках | Маяк, О. А.; Сардаров, А. М. |
2015 | Вібраційна вакуумна сушарка для виробництва роздільних концентратів | Маяк, О. А.; Сардаров, А. М. |
2011 | Дослідження тепловіддачі в процесах виробництва високов'язких продуктів | Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Маяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Русанов, І. О.; Романов, І. П. |
2012-04-25 | Напрями використання нанотехнологій у харчовій промисловості | Сардаров, А. М. |
2013 | Обладнання будівель для довгострокового йефективногозберіганняяблук | Семенюк, Д. П.; Сардаров, А. М. |
2014-05-22 | Обґрунтування і дослідження ефективного способу виробництва високоякісних концентратів | Маяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Сардаров, А. М. |
2016 | Особливості конструкції перемішуючого пристрою для інтенсифікації теплообміну у в’язких середовищах | Маяк, О. А.; Сардаров, А. М. |
2013 | Перспективирозвиткувиробництвависоков'язких концентрованих харчових продуктів | Маяк, В. І.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О.; Даниленко, Д. С. |
2013 | Рівняння стаціонарного руху в’язкопластичних рідин | Маяк, В. І.; Ляшенко, Б. В.; Маяк, О. А.; Сардаров, А. М.; Осьмак, О. О. |
2015 | Технологічні особливості виробництва роздільних концентратів на основі плодоовочевої сировини | Маяк, О. А.; Михайлов, В. М.; Шершньов, Г. Г.; Сардаров, А. М. |
2019 | Удосконалення тепломасообмінного обладнання для виробництва концентратів з овочевої сировини | Маяк, О. А; Сардаров, А. М. |
2019-05-15 | Імітаційне моделювання процесу уварювання овочевого соку | Маяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М. |