Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52710
Title: Удосконалення тепломасообмінного обладнання для виробництва концентратів з овочевої сировини
Authors: Маяк, О. А
Сардаров, А. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Маяк О. А., Сардаров А. М. Удосконалення тепломасообмінного обладнання для виробництва концентратів з овочевої сировини. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 17-18
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52710
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-18-19.pdf161.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.