Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/37055
Title: | Особливості конструкції перемішуючого пристрою для інтенсифікації теплообміну у в’язких середовищах |
Authors: | Маяк, О. А. Сардаров, А. М. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Маяк О. А., Сардаров А. М. Особливості конструкції перемішуючого пристрою для інтенсифікації теплообміну у в’язких середовищах. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 293-294. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37055 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_293-294.pdf | 145.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.