Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29526
Title: Напрями використання нанотехнологій у харчовій промисловості
Authors: Сардаров, А. М.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сардаров А. М. Напрями використання нанотехнологій у харчовій промисловості. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2012 р.; наук. кер. Дьяков О. Г., Чеканов М. А. Харків. 2012. Ч. 2. С. 105
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29526
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012__2-105.pdf139.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.