Browsing by Author Савицька, Наталія Леонідівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 43  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2020MAR TECH&FOOD TECH: інтеграція досвіду для розвитку ринкуСавицька, Наталія Леонідівна
2014Драйвери та бар’єри розвитку онлайн-ритейлу: теоретико-методичний аспектСавицька, Наталія Леонідівна
2020Запобігання недобросовісній конкуренції на ринку харчових продуктів: законодавчі вимоги та кейси-приклади правопорушеньНужна, Аліна; Савицька, Наталія Леонідівна
2012Людина як суб’єкт сучасного господарського розвиткуСавицька, Наталія Леонідівна
2017Маркетинг у соціальних мережах: стратегії та інструменти на ринку В2ССавицька, Наталія Леонідівна
2017Маркетингова політика підприємств на вітчизняному ринку м’яса та м’ясопродуктівСавицька, Наталія Леонідівна; Афанасьєва, Оксана Пилипівна
2017Маркетингова політика підприємств на вітчизняному ринку м’яса та м’ясопродуктівСавицька, Наталія Леонідівна; Афанасьєва, Оксана Пилипівна
2016Маркетингова політика підприємств на ринку м’яса та м’ясопродуктів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. екон. наук: 08.00.04 – економіка та управління підприємствамиСавицька, Наталія Леонідівна; Афанасьєва, Оксана Пилипівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Маркетингова політика як індикатор інноваційного розвитку підприємств харчової промисловостіСавицька, Наталія Леонідівна; Афанасьева, Оксана Пилипівна
2020Маркетингове обґрунтування виведення на ринок фортифікованого харчового продуктуСавицька, Наталія Леонідівна
2016Маркетингове тестування концепцій нового продукту (сиру кисломолочного)Савицька, Наталія Леонідівна; Афанасьєва, Оксана Пилипівна; Курлянцева, Анастасія Валеріївна
2019Маркетингові аспекти комерціалізації результатів науково-дослідних робіт закладів вищої освітиСавицька, Наталія Леонідівна; Жегус, Олена Валентинівна; Афанасьева, Оксана Пилипівна
2024Мерчандайзинг: навч. посібникСавицька, Наталія Леонідівна; Прядко, Ольга Миколаївна
2019Методичні вказівки до підготовки розділу дипломної роботи магістра для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» за освітньою програмою «Дієтичне харчування та харчова безпека» за другим (магістерським) рівнем вищої освітиСавицька, Наталія Леонідівна; Афанасьєва, Оксана Пилипівна; Жегус, Олена Валентинівна
2021Методологія адаптивної поведінки суб’єктів споживчого ринку в умовах цифрової трансформації економіки: автореф. дис. на здобуття … д-ра екон. наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)Савицька, Наталія Леонідівна; Чміль, Ганна Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2021Методологія адаптивної поведінки суб’єктів споживчого ринку в умовах цифрової трансформації економіки: дис. на здобуття … д-ра екон. наук за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)Савицька, Наталія Леонідівна; Чміль, Ганна Леонідівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2014МікроекономікаСавицька, Наталія Леонідівна; Сокол, Наталія Анатоліївна
2020Неправомірне використання ділової репутації: сценарії та юридична практикаСавицька, Наталія Леонідівна; Нужна, А.
2020Нова парадигма маркетингу в умовах цифрової трансформації економікиСавицька, Наталія Леонідівна; Чміль, Ганна Леонідівна
2017Освіта як чинник становлення економіки знаньСавицька, Наталія Леонідівна; Ушакова, Наталія Григорівна; Андросова, Тетяна Василівна; Помінова, Ірина Іванівна